Cabana Telescaun

Vacanță la înălțime

Complexul Turistic Telescaun din Vatra Dornei este unul dintre primele locuri din Țara Dornelor alese de turiști pentru petrecerea timpului liber. Acesta oferă cazare confortabilă, plimbări cu telescaunul, plimbări călare, pârtie de schi și traseu de tubing. Complexul turistic, care are amenajate locurile de cazare, este situat la capătul liniei de telescaun, la o altitudine de 1300 de metri, pe platoul Dealului Negru din oraș. De aici, de sus, privești lumea cu alți ochi și admiri în liniște peisajul spectaculos oferit de culmile munților Rodnei și Călimani. Ca de altfel întreaga depresiune a Dornelor, cunoscută pentru aerul curat și pentru natura mereu verde. Dacă mai adaugi și mâncarea cu gust, gătită din produse locale, și serile petrecute în compania prietenilor la un foc de tabără, atunci te poți declara împlinit.

✔️ Facilități:

  • restaurant cu terasă;
  • stână turistică unde se prepară mâncăruri tradiționale; condiția este să faceți precomandă;
  • pârtie tubing, pârtie de schi pentru începători și avansați, săniuș și alte posibilități de agrement, printre care: călărie, drumeție, culesul fructelor de pădure;
  • există și posibilitatea de campare la cort.

🔆 Special: din luna august 2020, închiriază vilă din lemn rotund cu o capacitate maximă de 6 persoane.

Notă: Ca parte a rețelei ecoturistice locale, Cabana Telescaun susține dezvoltarea ecoturismului în Țara Dornelor. Cazându-te aici, contribui și tu la conservarea durabilă a zonei și la dezvoltarea comunității locale.

🤝 Mulțumim pentru video și imagini partenerilor noștri de la ©️ Centru de Publicitate Turistica by viewer.ro

VIDEO

GALERIE FOTO

🗺️ Locație: Str. Negrești nr. 48, Vatra Dornei

Accesul la Cabana Telescaun se face cu telescaunul din orașul Vatra Dornei, str. Negrești. Programul de funcționare al telescaunului este: Luni-Duminică, între orele 10:00 – 16:30. În cazul în care doriți să veniți cu mașina, există parcare la baza telescaunului.

🛌 Capacitate: 40 de locuri în 10 camere/ camerele au baie proprie cu duș, TV și încălzire centrală; maximum 30 de locuri în 5 căsuțe

💳 POS pentru plata serviciilor cu cardul.

🎫 Acceptă vouchere de vacanță!

📞 Contact:

Telefon: +40 744 587 537 – Paul
Website: www.telescaunvatradornei.ro
Facebook: @telescaunvatradornei