Camere de închiriat Lupul și Scufița Roșie **

Poveste de vacanță cu final fericit!

La Casa de vacanță Lupul și Scufița Roșie poveștile se scriu singure atâta vreme cât personajele intră în atmosfera de vacanță creată de locul liniștit în care este amplasată pensiunea. Aici, lângă liziera pădurii, tu ești stăpânul a absolut al relaxării, de unde veghezi în tihnă la spectacolul de culori și lumini al orașului Vatra Dornei, care-ți oferă o panoramă de vis. Ce spui, îți scrii propria poveste de vacanță? Iată oferta pensiunii, parte a rețelei ecoturistice din Țara Dornelor:

✔️ Facilități:

  • loc de joacă pentru copii;
  • două foișoare cu grătar, cuptor și plită;
  • ciubăr pentru o baie relaxantă în aer liber;
  • trambulină.

De reținut: În imediata vecinătate a pensiunii se află telescaunul, stâna turistică, izvoare cu borcut și gospodării locale unde găsești dulceață, lapte și brânză cum nu ai mai gustat vreodată. Țara Dornelor este locul care poate fi vizitat în orice anotimp deoarece are o frumusețe cu totul aparte. Posibilitățile de recreere sunt foarte variate și se adresează oaspeților de toate vârstele și includ drumețiile pe munte; cules de afine, fragi, plante medicinale şi ciuperci; pescuit sportiv la păstrăv și lipan, vizitarea împrejurimilor și a obiectivelor de interes, dar și posibilități de tratament balnear (în unitățile specializate din oraș care oferă asemenea servicii) la prețuri foarte bune.

Notă: Ca parte a rețelei ecoturistice locale, Casa de vacanță Lupul și Scufița Roșie susține conservarea durabilă a Țării Dornelor. Cazându-te aici, contribui și tu la dezvoltarea comunității locale.

GALERIE FOTO

🗺️ Locație: strada Telefericului nr. 17, la doar 1,3 km față de centrul orașului Vatra Dornei, și foarte aproape de punctul de plecare al telescaunului.

🛌 Capacitate: 10 adulți și 4 copii în 5 spații de cazare

🎫 Acceptă vouchere și carduri de vacanță.

📞 Contact:

Telefon: +40 741 692 461