Camere de închiriat Lupul și Scufița Roșie **

Pensiunea turistică, cu nume de poveste, este situată într-un cadru natural mirific, lângă liziera pădurii, o zonă liniștită cu o panoramă superbă spre orașul Vatra Dornei și împrejurimile sale. Situată la 1,3 km față de centrul orașului, la câteva zeci de metri deasupra punctului de plecare al Telescaunului (pe strada Telefericului nr.17A), pensiunea vă oferă cazare în două cabane alăturate, prevăzute cu trei și două camere duble.

Cabana mai mare vă asigură cazarea în trei camere duble cu baie, situate la etaj, iar la parter vă pune la dispoziție un living generos (ideal pentru petreceri cu prietenii, relaxare sau dans), o bucătărie bine utilată și o baie. Cabana mică are o cameră mare la parter, prevăzută cu baie proprie. De aici se urcă la etaj pe o scară în spirală, într-o cameră mansardată prevăzută cu pat dublu.

În curte este amplasat un leagăn din lemn unde se poate savura cafeaua de dimineață, alături de un loc de joacă pentru copii și un foișor generos, prevăzut cu grătar, cuptor și plită, bufet și loc de servire a mesei (pentru 10-12 persoane).

Țara Dornelor este locul care poate fi vizitat în orice anotimp deoarece are o frumusețe cu totul aparte. Posibilitățile de recreere sunt foarte variate și se adresează oaspeților de toate vârstele și includ drumeţiile pe munte; cules de afine, fragi, plante medicinale şi ciuperci; pescuit sportiv la păstrăv și lipan, vizitarea împrejurimilor și a obiectivelor de interes, dar și posibilități de tratament balnear (în unitățile specializate din oraș care oferă asemenea servicii) la prețuri foarte bune.

În imediata vecinătate a pensiunii se află telescaunul, stâna turistică, izvoarele cu borcut, sunt gospodării unde găsești dulceață, lapte și brânză cum nu ai mai gustat vreodată. Se poate închiria integral (la prețuri foarte bune în functie de perioda sejur) sau separat, pe camere.

Detalii și rezervări: 0741 692 461
Capacitate: 10 adulți și 4 copii în 5 spații de cazare

Meniu