Cazare ecoturistică în Țara Dornelor

Pentru o experienţă autentică în Ţara Dornelor, puteţi să poposiţi în zona rurală unde există pensiuni de 2-4 margarete, ce oferă un grad diferit de confort: de la spaţii de cazare de lux, cu restaurant propriu, sală de conferinţe, piscină, saună, la pensiuni rustice cu caracter agroturistic, în care veţi putea petrece timpul în compania gazdei şi veţi gusta din bucate naturale, proaspete şi sănătoase, din propria gospodărie. Oferta este completată de spaţiile de cazare din oraşul Vatra Dornei, foarte diversă şi ea: pensiuni, vile, hoteluri, camping cu categorii de confort ce variază de la 1 la 4 stele, oferind posibilitatea unor săli de conferinţe pentru întâlniri.

În pensiunile sau restaurantele din zonă puteţi servi produse specifice precum: păstrăv afumat la cobză, sărmăluţe,  tochitură bucovineană, ciorbă rădăuţeană, diverse preparate cu hribi sau gălbiori, bulz, balmoș, tocinei cu smântână, plăcinte poale-n brâu, ochiuri în smântână, scrijele pe plită şi multe alte bunătăți.

În prezent rețeaua ecoturistică locală cuprinde un număr de 41 unități de cazare, gata să le ofere oaspeților experiențe memorabile, aproape de natură, departe de zgomotul urban și de aglomerație. Te invităm să le treci pragul!

VATRA DORNEI
DORNA ARINI
ȘARU DORNEI
DORNA CANDRENILOR
PANACI
POIANA STAMPEI
CIOCĂNEȘTI
COȘNA
Nu am găsit niciun rezultat.