NUMELE COMPLET *
Fill out this field
ADRESA DE EMAIL *
Te rog introdu o adresă email validă.
MESAJ *
Fill out this field
Termeni și condiții *
Click aici pentru a citit Termenii și condițiile
You need to agree with the terms to proceed
SUNT OM? 25 - 15 = ?
ANTISPAM: Vă rugăm răspundeți corect la operația matematică de mai sus.
Enter the equation result to proceed

ASOCIAŢIA DE ECOTURISM ŢARA DORNELOR

Sat Neagra Şarului Nr. 138, Comuna Şaru Dornei, Judeţul Suceava, România
0744 571 889

ECHIPA AETD

Dan Grigoroaea

președinte AETD
2019, peste 25 de ani experiență în activități de silvicultură, 14 ani în activități de ghidare și interpretare tematică a traseelor turistice, 10 ani în organizarea și derularea taberelor și a excursiilor montane, 14 ani practică schi de tură, 1 an experiență nordic walking, 5 ani experiență în activitate științifică (doctorat în silvicultură), 10 ani experiență în activități tradiționale (curelărie, selărie), peste 10 ani experiență în activitate de observare, identificare și monitorizare floră și faună.

Maricica Cazimirciuc

manager destinație
Mari este omul care face lucrurile să se întâmple! Foarte energică și dedicată, într-o singură zi o puteți întâlni fie pe teren, stând de vorbă cu antreprenorii din turism, cu producătorii sau meșterii locali, fie la întâlniri de lucru cu autoritățile publice locale, sau cu vreun grup de vizitatori interesați de explorarea frumuseților naturale ale Țării Dornelor. Niciun detaliu nu îi scapă și încearcă mereu să fie la înălțimea așteptărilor!

Monica David

pecialist Marketing și Comunicare
Monica este omul cu cuvintele la ea! Pare treabă ușoară, însă Monica cercetează, analizează, creează, evaluează, îmbunătățește și se reinventează în fiecare zi pentru a oferi conținut de calitate care să-i determine pe oameni să viziteze Țara Dornelor, indiferent de vârstă, condiție fizică sau anotimp. Când nu este la birou, pe Monica o puteți întâlni într-o drumeție pe munte sau în întâlniri cu oamenii locului care fac povestea Țării Dornelor să fie una autentică.
Meniu