DESCARCĂ Gazeta destinației de ecoturism Țara Dornelor, numărul #4

  Iată ce poți afla răsfoind numărul 4 al gazetei destinației de ecoturism Țara Dornelor: 

  • 👉  În editorialul de debut te lămurim care-i faza cu Zona Neutră și îți povestim așa: cum au apărut primele experiențe de vacanță în Țara Dornelor; ce evenimente locale am mai organizat; ce îmbunătățiri am adus infrastructurii de vizitare și interpretare turistică în patru arii naturale protejate din destinație și cum am interacționat cu turiștii în acest sezon.
  • 🎨  Pentru extra inspirație, îți facem cunoștință cu Ana și Silviu de la AS Creativ din Vatra Dornei. Acea afacere locală care te transpune într-un univers creativ, unde nu există granițe de vârstă, ci infinite moduri de a te exprima cu ajutorul pensulei și al culorilor. Îi găsești la rubrica interviu, paginile 3-4.
  • 😋  La pagina 5 îți iei #gustareadebine alături de familia Lemnaru. Aici afli că, la păstrăvăria pe care o dețin la poalele Călimanilor, pe lângă savoarea bucatelor, predomină respectul față de resursele și ingredientele locale.
  • 🏡  Ca de fiecare dată, te invităm Acasă, la oamenii locului, să afli care le este traiul și cu ce experiențe unice îi atrag pe vizitatori. Despre Ciocănești, faimoasa comună muzeu în aer liber, afli mai multe la pagina 6.
  • 💃  În pagina 7, lăsăm imaginile să vorbească de la sine despre atmosfera evenimentelor gastronomice pe care le-am organizat anul acesta la Ciocănești și la Șaru Dornei. Pentru noi, au fost motive în plus să ne apropiem de oamenii faini din comunitățile locale și să creăm împreună un produs turistic în sine.
  • 📷  În final, pentru că ne plac zăpada și alunecatul pe pârtieee, îți dăm întâlnire cu un tablou de iarnă din Țara Dornelor oferit de Centru de Publicitate Turistică by viewer.ro, care ne este partener de cursă lungă în promovarea zonei. Dacă ți-a plăcut, mai fă un pas! Descarcă broșura!