Serbările Zăpezii-evenimentul mult-așteptat, organizat de 36 de ani în Vatra Dornei

Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei vor avea loc în perioada 14 – 16 februarie 2020. Primăria Municipiului Vatra Dornei a anunțat perioada de desfășurare a ediției de anul acesta a „Serbărilor Zăpezii”. Potrivit primarului din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, ediția de anul acesta va avea loc la mijlocul lunii februarie, între 14 și 16 februarie.

„După o ediție reușită a etapei de Cupă mondială la sanie pe pistă naturală, cu bucurie pregătim cea de-a XXXVI-a ediție a „Serbărilor Zăpezii”, unul dintre cele mai longevive și cunoscute evenimente de acest tip, la nivel național, din sezonul de iarnă! Anul acesta îi așteptăm pe toți cei care vor să se bucure de „Serbări” între 14 și 16 februarie la Dorna. Avem un program care să fie pe placul tuturor, de la formații ce sunt în vogă din anii 2000 până la îndrăgiți soliști de folclor și nu numai! Ne mândrim și la această ediție cu talentele locale. Vă așteptăm în număr cât mai mare la Vatra Dornei, la Serbările Zăpezii!”, a declarat edilul stațiunii pentru monitorulsv.ro.

În debutul ediției din acest an, pe Pârtia de Schi Veverița va avea loc și tradiționalul Concurs de Schi Alpin, adresat tuturor categoriilor de vârstă, organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar, Clubul Sporturilor de Iarnă și Clubul Copiilor.

„Anul acesta pregătim și un concurs de schi, vrem să angrenăm cât mai mulți pasionați ai sporturilor de iarnă, vom avea și o categorie dedicată snowboard-ului, iar la schi vom premia schiorii pe 12-13 categorii de vârstă. Premiile vor fi importante și sperăm să avem și zăpadă pe măsura așteptărilor nostre”, a completat și viceprimarul Marius Rîpan într-un interviu acordat de monitorulsv.ro.

Galerie foto

Distribuie

Informaţiile publicate de taradornelor.ro pot fi preluate doar cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
În redactarea acestui articol s-au folosit informații de pe platforma monitorulsv.ro.
Sursa foto: Orion Media Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE