Pensiunea Liliana

Curățenie la superlativ, vacanță tihnită!

Ideală pentru familiile, cu și fără copii, care își doresc un binemeritat concediu pentru odihnă și relaxare, Pensiunea Liliana este opusul dezordinii și haosului general. Curățenia pensiunii este ceva ce te impresionează de la prima privire, în deplină armonie cu peisajul montan care o înconjoară. Pensiunea Liliana este situată în mijlocul unui peisaj pitoresc, la poalele munților Călimani. Este modernă și încăpătoare, oferind spațiu de odihnă pentru 12 adulți și 8 copii, în 6 camere cu baie proprie. Oaspeții se pot bucura de natură în orice anotimp, având ocazia să o descopere atât în drumețiile montane, în tinovurile din zonă, precum și la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani. Ce spui, ești gata să petreci timp de calitate alături de familie și prieteni?

✔️ Facilități:

  • bucătărie cu toate dotările
  • sală de mese cu capacitatea de 24 locuri
  • living spațios
  • spații de joacă pentru copii la interior și exterior
  • parcare în curtea pensiunii
  • gradină, foișor și grătar amenajat în stil tradițional, cu care gazdele pensiunii au dorit să susțină și să promoveze valoarea obiectelor de artizanat lucrate manual din lemn, lâna sau pâslă, ca materiale reprezentative pentru comunitatea din care fac parte

🔆 Special:

  • Gazda casei, Liliana, este foarte iscusită în alte bucătăriei. O pasionează în special deserturile și bunătățile din fructe de pădure, pe care le transformă în dulcețuri și siropuri numai bune de inclus în gustările de la pensiune și în valiza cu suvenire locale. 

Notă: Ca parte a rețelei ecoturistice locale, Pensiunea Liliana susține dezvoltarea ecoturismului în Țara Dornelor. Cazându-te aici, contribui și tu la conservarea durabilă a zonei și la dezvoltarea comunității locale.

GALERIE FOTO

🗺️ Locație: Neagra Șarului 64 A, la aproximativ 10 kilometri de Vatra Dornei

🛌 Capacitate: 6 camere – 12 adulți + 8 copii

📞 Contact:

Telefon: +40 757 766 841
E-mail: buzila_liliana@yahoo.com