Pensiunea Valea Dornelor ***

Această pensiune, aflată la doar 6 km de Vatra Dornei, este favorizată de deschiderea pe care o are spre Pietrosul Bistriţei, Rarău şi Giumalău, Ouşoru şi Valea Bistriţei. Curtea generoasă, leagănul din lemn, observatorul de unde puteţi admira peisajul zonei şi, după noroc, puteţi auzi boncănitul cerbului toamna, și produsele naturale ce vă stau la dispoziţie, sunt doar câteva din elementele care fac această pensiune atractivă pentru toate categoriile de turişti şi în special pentru familiile cu copii.

Domnul Iacob lucrează ca ranger la Administraţia Parcului Naţional Călimani şi a cules, în decursul anilor de experienţă în domeniul silvic, o mulţime de poveşti despre natura împrejurimilor pe care le împărtăşeşte cu mare plăcere celor interesaţi. Tot el vă va putea recomanda trasee şi activităţi în zonă şi în Parcul Naţional Călimani.

Facilităţi: parcare, loc de joacă pentru copii, observator, grătar, păstrăvărie proprie, terasă.

Activităţi în zonă: drumeţie, pescuit în iaz, turism ecvestru la Domeniul Cailor Bucovina, un centrul de echitaţie aflat în Dorna Arini, schi alpin pe pârtiile din Vatra Dornei, schi de tură în Giumalău, excursie pe bicicletă, vizitarea Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului”, din Dorna Arini.

Detalii și rezervări: +40 748 670 325
Capacitate: 5 camere
E-mail: pensiuneavaleadornelor@yahoo.com

Meniu