Un deliciu la înălțime: Hai la Brunch în Țara Dornelor, pe 20 august

Ți-am simțit dorul de aventură și bucurie, iar acum avem vestea cea mare: un nou brunch de neuitat te așteaptă în Țara Dornelor!  Pe data de 20 august, alături de Chef Andrei Chirilă și echipa Haita Land, te invităm la primul Brunch la înălțime, parte din competiția sportivă Haita Challenge din inima munților Călimani.

Ne-am cocoțat dorul de brunch în Ținutul Haitei, din munții Călimani

Într-un decor fascinant și înconjurat de măreția munților, te așteptăm să savurezi mâncăruri delicioase pregătite cu pasiune de o echipă de bucătari talentați, ce pun accent pe ingrediente preponderent locale. Brunch-ul nostru va fi o experiență culinară unică, ce-ți va încânta simțurile și sufletul. 

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 12:00 – 17:00 la complexul Haita Land din pitorescul sat Gura Haitii, comuna Șaru Dornei, jud. Suceava. Acesta face parte din rețeaua ecoturistică locală, care susține conservarea durabilă a Țării Dornelor.

Delicii de brunch la înălțime

Iată câteva dintre deliciile culinare incluse în meniul evenimentului:

  • aperitive din pește;
  • o varietate de brânzeturi locale, inclusiv faimosul șvaițer;
  • balmoș cu trufe servit cu lapte acru;
  • tartă cu afine și papanași fierți serviți cu smântână și dulceață de afine;
  • sărmăluțe bucovinene și multe alte bunătăți locale.

Experiențe multisenzoriale la brunch

Pe lângă experiența culinară deosebită, la evenimentul din 20 august, îți vei desfăta simțurile și cu:

  • un moment muzical de excepție oferit de artiști locali;
  • o drumeție de explorare a naturii și învățarea despre flora spontană din zona Dornelor alături de ghizi experimentați (foraging local);
  • surpriză specială pentru cei mici – face painting realizat de artiști locali (contra cost);
  • standuri cu vânzare de brânzeturi, produse din păstrăv și carne, precum și textile și suveniruri personalizate marca Studio Chiriluș Vatra Dornei.

Bilete și înscrieri 

Informațiile complete despre eveniment, înscrieri și locație sunt disponibile pe platformele partenerilor noștri de la BookTes și My Transylvania. În cazul în care dorești să ne însoțești și să faci parte din această zi specială, așteptăm să te înregistrezi pe platformă.

Echipa de organizare

Nu rata oportunitatea de a fi parte din acest eveniment special, organizat de cu pasiune de Chef Andrei Chirilă de la Păstrăvăria lui Andrei din Țara Dornelor în parteneriat cu Asociația de Ecoturism Țara Dornelor și Haita Land. 

Mărește miza

Dacă vrei să combini experiența brunch-ului cu alergarea montană sau ascensiunea pe două roți, atunci răspunde prezent și provocării Haita Challenge. Un eveniment dedicat pasionaților de munte și sport în aer liber, care se întinde pe două zile: 19 și 20 august. Ai ghicit, tot la Haita Land!

Fii sociabil, dă de veste și altora

Pagina de facebook a evenimentului te va ține la curent cu noutățile, deci ne vedem acolo. Ne-ar bucura și dacă ai da de veste prietenilor, cunoscuților din comunitatea ta. 

Evenimente similare

Găsești mai jos o arhivă a evenimentelor culinare pe care le-am organizat în Țara Dornelor, de la pandemie până în prezent. Totul, din dorința de a sprijini conservarea patrimoniului local și autenticitatea experienței turistice prin intermediul gastronomiei în destinația verde a Bucovinei. 

Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături și să trăim, la înălțime, savoarea autentică a destinației de ecoturism Țara Dornelor. Vino să descoperi frumusețea acestui loc, să te bucuri de peisajele uimitoare și să pătrundem împreună în magia acestui colț de rai. 

PS: Dacă dorești cazare în zonă, iată recomandările noastre! 

Rezervă bilet, AICI

Articol realizat de: Monica David, PR și community manager al AETD

Design: Andrada Tempe, Specialist marketing online

 

DISTRIBUIE

Informaţiile publicate de taradornelor.ro pot fi preluate doar cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

ULTIMELE ARTICOLE